DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

Centrele Sociale Dignitas și Candeo pregătite să își primească beneficiarii

Exportă PDF - Centrele Sociale Dignitas și Candeo pregătite să își primească beneficiarii Tipărește pagina - Centrele Sociale Dignitas și Candeo pregătite să își primească beneficiarii Trimite unui prieten - Centrele Sociale Dignitas și Candeo pregătite să își primească beneficiarii

publicat de in Joi , 31 Octombrie 2013, 0:00

+ - R

Viceprimarul Ovidiu Mureșan alături de reprezentanții Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională din Primăria Oradea și de directoarea Administrației Social Comunitare Oradea, d-na Arina Moș a susținut azi, 30 octombrie o conferință de presă în care a prezentat centrele sociale cu destinație multifuncțională Dignitas și Candeo, așa cum arată ele ca urmare a construcției, echipării și dotării în cadrul Programului "Tineri aflați în situații de risc".

"Este o zi importantă pentru Primăria Oradea, zi în care reușim să prezentăm două realizări deosebite, respectiv Centrul Social Dignitas și Centrul Social Candeo. Acestea sunt amenajate și dotate la standarde moderne și urmează să stea la dispoziția unui număr de 72 de persoane, tineri aflați în situații de risc social. În continuare, urmează să fie selectați oamenii care vor beneficia de acestă investiție" a spus viceprimarul Ovidiu Mureșan.

Beneficiarul acestor investiții este Administrația Social Comunitară Oradea, urmând ca serviciile sociale să fie furnizate de către Fundația "Copii Făgăduinței" pentru Centrul Socoal Candeo și de către Fundația "El Sadai" pentru Centrul Social Dignitas.

"Mulțumesc Primăriei Oradea pentru că are o politică socială foarte coerentă și pentru că are deschidere față de toate aceste persoane defavorizate, care sunt concetățeni de ai noștri. Mulțumesc totodată, managerului de proiect, d-na Anca Trifan care a fost sufletul acestui proiect", a spus directoarea ASCO, d-na Arina Moș.

Prezentă la conferința, d-na deputat Florica Cherecheș a completat: "Rolul nostru este de a-i ajuta pe acești tineri să se integreze și să își ia viața în propriile mâini, astfel încât să devină cetățeni onorabili ai acestui oraș. Îmi doresc ca pe parcurs să se alăture și alte ONG-uri pentru ca acest obiectiv să se împlinească".

În atașament găsiti o serie de materiale cu toate detaliile proiectului.

 

 

 Înapoi la Evenimente

DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE