VĂ INVITĂM SĂ PETRECEŢI TIMP DE CALITATE

Exportă PDF - VĂ INVITĂM SĂ PETRECEŢI TIMP DE CALITATE Tipărește pagina - VĂ INVITĂM SĂ PETRECEŢI TIMP DE CALITATE Trimite unui prieten - VĂ INVITĂM SĂ PETRECEŢI TIMP DE CALITATE

publicat de Govor Consuella in Vineri , 15 Iunie 2018, 0:00

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, în colaborare cu Asociaţia „ Rămâi Acasă" şi Asociaţia „Pflege und Betreuung 24", pune la dispoziţia persoanelor vârstnice, tinerilor din cartier şi persoanelor cu dizabilităţi, un set de activităţi de petrecere a timpului liber, ateliere de lucru, consiliere şi cursuri de limba germană, activităţi menite să satisfacă nevoile comunităţii zonale.

Astfel, începând de luni, 18 iunie 2018, orele 15.00, la Centrul multifuncţional din Nufărul, str. Nufărului nr.47, Bl.D111, aşteptăm beneficiarii la un seminar de dezvoltare personală, pentru toate vârstele, seminar susţinut de dl Stoica Flaviu, reprezentant al Asociaţiei „Pflege und Betreuung 24".

În fiecare zi, Centrul multifuncţional din Nufărul este deschis tuturor celor care doresc să socializeze, să petreacă un timp de calitate şi în acest sens invităm şi persoanele cu dizabilităţi, bine ştiut fiind faptul că acestea sunt persoane marginalizate din punct de vedere social şi câteodată uitate în propriile lor case.

Ne îngrijim să oferim celor în nevoie o paletă largă de activităţi pentru a depăşi mai uşor situaţia de vulnerabilitate şi pentru ca „bătrâneţea" şi vacanţa să fie mai atractive.

Mai jos regăsiţi Calendarul activităţilor care se vor desfăşura în Centrul din Nufărul în perioada iunie şi iulie 2018 şi pe această cale aşteptăm sugestii din comunitate cu privire la activităţi pe care să le dezvoltăm în centru.

Fișiere - VĂ INVITĂM SĂ PETRECEŢI TIMP DE CALITATE