SE DISTRIBUIE ŞI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE SEZONUL RECE 2019-2020

publicat de Govor Consuella in Vineri , 18 Octombrie 2019, 0:00

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea aduce la cunoştinţa locuitorilor municipiului Oradea că începând cu data de 21.10.2019 distribuim şi preluăm formularelor de cereri şi declaraţii pe proprie răspundere pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinţei pentru sezonul rece 01 noiembrie 2019 - 31 martie 2020.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru optimizarea activităţii de distribuire şi preluare a Cererilor şi a documentele necesare, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea pune la dispoziţia reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari şi persoanelor fizice următoarele două locaţii:

La sediul DAS Oradea din str. Primăriei nr. 42, Serviciul Relaţii cu Publicul şi Evaluare Iniţială ( cam. 17 ), după următorul program:

Luni                   7:30 - 16:30
Marţi                 7:30 - 16:30
Miercuri            7:30 - 16:30
Joi                     7:30 - 18:30
Vineri                7:30 - 16:00

La Centrul Social Multifuncţional „Rogerius l" situat pe str. Sf. Apostol Andrei nr. 58, bl. C30

De luni până vineri între orele 8:00 - 16:00.

Informaţii despre modalitatea de acordare şi criteriile de eligibilitate le regăsiţi în ataşamentul ştirii.