DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Comunicate de presa

 PREVENŢIE LA CENTRELE SOCIALE DIN SUBORDINEA DAS ORADEA

PREVENŢIE LA CENTRELE SOCIALE DIN SUBORDINEA DAS ORADEA

În cadrul bunei colaborări interinstituţionale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a desfăşurat în aceste zile o activitate informativ - preventivă la Centrul Social Multifuncţional Nufărul şi Centrul Social(...)

LISTELE CU COPIII ÎNSCRIȘI SĂ FRECVENTEZE CREȘELE ÎN ANUL ȘCOLAR 2019-2020

LISTELE CU COPIII ÎNSCRIȘI SĂ FRECVENTEZE CREȘELE ÎN ANUL(...)

Direcția de Asistență Socială Oradea anunță finalizarea evaluării dosarelor depuse în sesiunea de înscriere a copiilor la creșe, pentru anul școlar 2019-2020. În conformitate cu prevederile art. 20 alin. 12, din(...)

DUMNEAVOASTRĂ ÎNGRIJIŢI PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI, NOI VĂ SUSŢINEM!

DUMNEAVOASTRĂ ÎNGRIJIŢI PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI, NOI VĂ(...)

Renumita actriţă a Teatrului Regina Maria, dna Ioana Cristina Gajdo, a fost invitata specială la întâlnirea asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav. Tema întâlnirii a fost izolarea socială,(...)

„O ŞANSĂ ÎN PLUS” - MEDITAŢII GRATUITE LA MATEMATICĂ ŞI LIMBA ROMÂNĂ

„O ŞANSĂ ÎN PLUS” - MEDITAŢII GRATUITE LA MATEMATICĂ ŞI(...)

Direcția de Asistență Socială Oradea aduce la cunoștința orădenilor lansarea programului „O şansă în plus" - meditaţii gratuite la matematică şi limba română, program care se adresează elevilor din clasele V(...)

COPIII DIN CENTRUL DE ZI - IMPRESIONAŢI DE POVESTEA LUI S.I., ÎNCARCERAT ÎN PENITENCIARUL ORADEA

COPIII DIN CENTRUL DE ZI - IMPRESIONAŢI DE POVESTEA LUI S.I.,(...)

Copiii din familii aflate în dificultate, care frecventează Centrul de Zi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, au sărbătorit Ziua Copilului într-un mod inedit, printr-o lecţie de viaţă. Cu sprijinul(...)

ALĂTURI DE NEVĂZĂTORI LA FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ

ALĂTURI DE NEVĂZĂTORI LA FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE CREAŢIE(...)

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea a sprijinit şi a fost alături de Asociaţia Nevăzătorilor din România - Filiala Interjudeţeană Bihor - Sălaj la Festivalul Internaţional de Creaţie Literară pentru Nevăzători.(...)

ÎNCEPE ÎNSCRIEREA COPIILOR LA CREŞE

ÎNCEPE ÎNSCRIEREA COPIILOR LA CREŞE

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea vă aduce la cunoştinţă că în perioada 03.06.2019 - 28.06.2019, organizează sesiunea de înscriere a copiilor la creşă, pentru anul şcolar 2019 - 2020. Dosarele se depun la sediul(...)

„FAMILIA – UN MOFT, O TRADIŢIE SAU UN STIL DE VIAŢĂ”

„FAMILIA – UN MOFT, O TRADIŢIE SAU UN STIL DE VIAŢĂ”

Direcția de Asistență Socială Oradea, împreună cu dna Miorița Săteanu, cetățean de onoare al municipiului Oradea și membru al Parlamentului Seniorilor din România, au sărbătorit Ziua Internaţională a Familiei,(...)

A ÎNCEPUT MONTAREA ECHIPAMENTELOR DE JOACĂ PENTRU COPIII DIN CREŞE

A ÎNCEPUT MONTAREA ECHIPAMENTELOR DE JOACĂ PENTRU COPIII DIN(...)

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, se îngrijeşte ca fiecare copilaş care frecventează cele 14 creşe orădene să beneficieze de cele mai bune servicii de îngrijire, supraveghere şi educaţie. Unul dintre obiectivele(...)

NE PREGĂTIM DE GRĂDINIŢĂ!

NE PREGĂTIM DE GRĂDINIŢĂ!

Într-o atmosferă interactivă, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, a avut loc întâlnirea lunară din cadrul programului „Şcoala Părinţilor", întâlnire susţinută de dna profesor(...)

TINERI DIN CHIŞINĂU ÎN VIZITĂ DE STUDIU ÎN ORADEA

TINERI DIN CHIŞINĂU ÎN VIZITĂ DE STUDIU ÎN ORADEA

În acest sfârşit de săptămână, un grup de tineri din Republica Moldova, ne-a vizitat în cadrul proiectului ,,Sprijinirea şi abilitarea tinerilor aflaţi în circumstanţe dificile întru dezvoltarea(...)

ACTIVITATE  PREVENTIVĂ LA CENTRUL COMUNITAR GUTENBERG

ACTIVITATE PREVENTIVĂ LA CENTRUL COMUNITAR GUTENBERG

În cadrul bunei colaborări interinstituţionale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a desfăşurat azi, o activitate informativ - preventivă la Centrul Comunitar Gutenberg. Beneficiarii centrului, oameni ai străzii, au fost(...)

„ DIFERIŢI, DAR NU INFERIORI!”

„ DIFERIŢI, DAR NU INFERIORI!”

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea a ales să sprijine și să fie alături, ca parteneri, de Asociaţia SOS Autism Bihor, cu ocazia Zilei Mondiale de Conştientizare a Autismului. În fiecare an, ziua de 2 aprilie este marcată(...)

S-A DESCHIS AL V-LEA CENTRU MULTIFUNCŢIONAL PENTRU COMUNITATE

S-A DESCHIS AL V-LEA CENTRU MULTIFUNCŢIONAL PENTRU COMUNITATE

Centrul multifuncţional Ioşia II, situat pe Aleea Călinului nr.9, s-a alăturat celorlalte 4 centre din municipiu, deschizându-şi porţile pentru cei din comunitate. Pentru că ne îngrijim să oferim celor în nevoie,(...)

DEZVĂŢAREA DE SCUTECE – RĂBDARE ŞI PERSEVERENŢĂ

DEZVĂŢAREA DE SCUTECE – RĂBDARE ŞI PERSEVERENŢĂ

La sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea a avut loc, într-o atmosferă interactivă, întâlnirea lunară din cadrul programului „Şcoala Părinţilor", susţinută de dr. Alexandru Tiba, psiholog(...)

DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE