PACHEŢELE DE SĂRBĂTORI PENTRU BENEFICIARII ASOCIAŢIILOR ŞI FUNDAŢIILOR DIN ORADEA

publicat de Govor Consuella in Luni , 2 Decembrie 2019, 0:00

Asociaţiile şi fundaţiile care furnizează servicii sociale în municipiul Oradea organizează, în fiecare an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, evenimente în beneficiul persoanelor asistate în cadrul acestor organizaţii ( copii, tineri, persoane vârstnice, persoane cu dizabilităţi, etc.).

Pe parcursul anului, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea desfăşoară activităţi în colaborare cu aceste asociaţii şi fundaţii, în baza unor protocoale de colaborare, activităţi în beneficiul întregii comunităţi.

Astfel, prin Hotărârea Consiliul Local nr. 952 din 28.11.2019, s-a aprobat, din bugetul de cheltuieli al DAS Oradea, alocarea sumei de 19.500 lei unui număr de 13 asociaţii şi fundaţii din municipiul Oradea pentru organizarea unor evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru persoanele asistate în cadrul acestor organizaţii.