DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

MICII ARTISTI AU FOST PREMIATI

Exportă PDF - MICII ARTISTI AU FOST PREMIATI Tipărește pagina - MICII ARTISTI AU FOST PREMIATI Trimite unui prieten - MICII ARTISTI AU FOST PREMIATI

publicat de Govor Consuella in Luni , 4 Iunie 2018, 0:00

+ - R

Grupul de dans popular, format din copiii care frecventeaza Cresa Nr 8 "Casuta Piticilor", sub indrumarea dne Aurelia Salajan, a participat la cea de a II-a editie a Festivalului Judetean de Cantece, Poezii si Dans "Mugurel" unde au obtinut un bine meritat premiu I.


Festivalul este organizat in fiecare an de Gradinita cu program prelungit nr 30 in colaborare cu ISJ Bihor si este unul dintre evenimentele la care participa si copiii din Cresa nr 8 in cadrul unui proiect mai amplu de colaborare cu gradinita.


"Deliciosi" ca de obicei, piticii au impresionat atat prin maiestria dansului cat si prin dragalasenia interpretarii.


Şi pentru că a fost ziua lor, muzica, dansul, teatrul si sportul au fost principalele activitati care au marcat această zi. Şi-au tras sufletul putin urmarind piesa de teatru "Maricica Murdarica" prezentata de Mihaela Banyai, coordonatorul creşei, piesa a carei morala a fost subliniata, la final de catre unii pitici care au dovedit maiestrie in manuitul papusilor si in povestit. A urmat un festin de fructe delicioase si la final un concurs sportiv pe echipe cum numai la "Exatlon" am mai vazut.


La multi ani copii frumosi, la multi ani copilarie!Galeria foto - MICII ARTISTI AU FOST PREMIATI

Înapoi la ACTIVITATI IN CRESE

DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE