DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

1 IUNIE MAGIC PENTRU COPIII DIN CREŞE

Exportă PDF -  1 IUNIE MAGIC PENTRU COPIII DIN CREŞE Tipărește pagina -  1 IUNIE MAGIC PENTRU COPIII DIN CREŞE Trimite unui prieten -  1 IUNIE MAGIC PENTRU COPIII DIN CREŞE

publicat de Govor Consuella in Miercuri , 30 Mai 2018, 0:00

+ - R

Astfel, prichindeii de la Creşa „Picioruşe vesele" şi Creşa „Voinicel" au participat la un spectacol interactiv de magie pentru copii, cu apariţii neaşteptate de culori, iepuraşi de pluş şi porumbei, o bucurie şi o încântare pentru cei mici.


S-au bucurat de această atmosferă alături de magicienii Eduard şi Bianca, şi a fost un spectacol adaptat special pentru copiii din creşă.
Pe lângă numerele interactive de magie, acest spectacol a fost şi unul educativ, copiii participând la exerciţii de recunoaştere a culorilor şi formelor geometrice, exerciţii de identificare a animalelor şi „mâncarea" lor preferată.


Copiii de la Creşa „ Căsuţa veseliei", în cadrul unui proiect cu piticoţii din grupa mică a Grădiniţei nr.45, au cântat, au jucat jocuri distractive și de mișcare, au desenat pe asfalt şi s-au costumat în personaje de poveste.

 

Cu acest prilej am revăzut chipuri dragi, copii care s-au desprins de creșă iar acum sunt preșcolari.


Prin aceste activități dorim să oferim copiilor o nouă experienţă, astfel în fiecare din cele 13 creșe au fost organizate activităţi speciale cu ocazia Zilei Copilului, care au avut ca scop educarea în spiritul prieteniei și al preţuirii faţă de semenii săi.


La mulţi ani tuturor copiilor!

 Galeria foto - 1 IUNIE MAGIC PENTRU COPIII DIN CREŞE

Înapoi la ACTIVITATI IN CRESE

DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

Crese - Oradea

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE